Om bloggen

Tenk å være så heldig at man får vokse opp på Sunnmøre, med fjell og fjorder på alle kanter! Ja, akkurat her bor jeg, og det er jeg svært glad for. Fjellene har alltid fascinert meg, men før mest på avstand. Sunnmørsalpene fremstod som mer skremmende, men i 2013 ble jeg avhengig, og det har blitt mange turer etter det. 

Det å skrive turbeskrivelser var noe som bare falt meg inn en dag, og siden Fjellglede ble opprettet på noen minutter. Overskriften "Sunnmøres små og store fjellturer" ble brukt, og når jeg delte siden på Facebook, eksploderte det. Det var tydelig at dette var populært! 
Nå er det jo mange andre tursider på nettet, mange som jeg setter stor pris på, men mer informasjon skader ikke. Det jeg savnet var litt mer den praktiske biten, så turbeskrivelsene mine er først og fremst som en praktisk steg-for-steg-veiledning av turen. Jeg prøver å beskrive fjellene og vanskelighetsgrad så objektivt som mulig, men det er selvsagt mine egne vurderinger, så andre kan oppleve det forskjellig. 

Du så fritt linke til turbeskrivelsene. Ved bruk av bilder, ta kontakt på e-post


God fjelltur! :-) 


KristerKommentarer

  1. Venter på et innlegg om Kårdalstindane. Har du vært der?

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Mest populære siste 30 dager

Sidevisninger totalt